EIG - Eco Intelligent Growth

Blog

Copenhagen Fashion Summit: on es troben moda i conciencia

La recentment passada primavera va acollir la 5ª edició del Copenhagen Fashion Summit, esdeveniment que s’ha erigit en referència internacional en moda sostenible. Aquesta edició, inaugurada per la seva Majestat Reial la Princesa Mary de Dinamarca, ha estat orientada 100% a explorar els aspectes centrals de la transformació de l’actual model de negoci cap a l’economia circular inspirada pels principis Cradle to Cradle®. Amb l’obertura magistral de William McDonough, i la participació de Lewis Perkins (President del Cradle to Cradle Products Innovation Institute), el congrés va reunir a personalitats representatives del sector, tant de grans retailers com d’organitzacions sense ànim de lucre.

Paral·lelament va tenir lloc un dia de treball de la iniciativa Fashion Positive, en el qual els assessors i empreses involucrades en el procés de transformació del mercat van compartir les seves experiències. EIG, representada per en Ignasi Cubiñá, va explicar el treball realitzat amb diferents fabricants dedicats a filatures de cashmere i llanes, utilitzades per Maiyet i Stella McCartney.

La base de dades de Fashion Positive creix cada dia i noves empreses s’han afegit al programa, entre elles H&M i Grup Kering, que hi participen com a membres PLUS.

Més informació al següent enllaç:

https://www.copenhagenfashionsummit.com/summit-2017/

 

Copenhagen Fashion Summit_EIG

Conferència den Ignasi Cubiñá, Copenhagen Fashion Summit Workshop Fashion Positive