EIG - Eco Intelligent Growth

Network

Grupo Construcía

http://www.construcia.com

EIG és una empresa de Grupo Construcía des de finals de 2012. Des d’aleshores col·labora amb les empreses del Grup en la seva transformació cap a un model de negoci basat en l’economia circular, segons els principis Cradle to Cradle®. EIG ha dissenyat el Full de Ruta per a aquesta transformació, eines i metodologies pròpies.

DELTA Development / Park 20/20 partner

http://www.deltadevelopment.eu/

Des de gener de 2016 EIG s’ha transformat en Innovation Partner de Park 20/20, col·laborant amb Delta Development en l’avaluació dels materials i productes a instal·lar. L’èxit d’aquesta col·laboració ha fet que s’ampliés també als projectes de Delta més enllà del Park 20/20, incloent a la seva filial a Alemanya.

C2CPII & Fashion Positive

http://www.c2ccertified.org/

Des de 2015 EIG és part del programa Fashion Positive, treballant com a General Assessor per a vàries empreses que es beneficien de les ajudes atorgades pel C2CPII per a l’optimització dels seus productes. EIG treballa estretament amb el C2CPII en la millora continuada del programa així com en les diferents iniciatives en marxa.

Packaging Cluster

http://www.packagingcluster.com/

El sector del packaging és un dels més crítics per la baixa productivitat dels recursos (tonelades de materials acaben com a deixalles en un cicle d’ús molt breu). Per això, EIG porta temps treballant juntament amb el Packaging Cluster en la conscienciació i re-disseny de solucions.

Cluster de Materials Avançats

http://www.clustermav.com/

Per a fer possible la ciclabilitat dels materials és necessari primer optimitzar-los i innovar. EIG com a membre del clúster de Materials Avançats de Catalunya investiga noves solucions i està al corrent dels últims avenços.