EIG - Eco Intelligent Growth

Projectes

Cerrar

C2C Certified per Busch-Jaeger

<strong>Disseny per el desensamblatge</strong><br>La recuperació i correcta valoració dels materials és clau pel creixement present i futur.<strong>Enduriment de les regulacions</strong><br>La normativa quant a la responsabilitat sobre l'activitat és cada vegada més estricta i aquesta tendència es mantindrà en el futur<strong>Tecnologia disponible</strong><br>Existeixen les eines necessàries pel desenvolupament e implementació dels processos

Future Linear: 35 referències C2C Certified™Basic

Busch-*Jaeger Elektro GmbH amb seu central en Lüdenscheid (Alemanya) i empresa del grup ABB, ha afermat el seu lideratge en el sector al esdevenir la primera empresa fabricant d’interruptors en el món a obtenir el segell Cradle to Cradle Certified™ per a la família Future Linear, començant amb unes 35 referències en color blanc. Líder del mercat internacional amb més de 130 anys d’experiència i amb més de 1.300 treballadors a les dues seus alemanyes, exporta els seus productes a més de 60 països a tot el món.

C2C Certified Basic: primer pas cap a l’optimització

Future Linear ha aconseguit el nivell Bàsic del programa, un nivell provisional i d’entrada a la certificació; no obstant això, en la majoria de les categories Busch-Jaeger podria optar a nivells superiors. L’empresa ha decidit fer aquest primer pas com a acostament a l’esquema de certificació amb l’objectiu de validar el potencial actual d’aquesta línia de productes i explorar les possibles oportunitats futures de millora.

El projecte de partida amb l’esquema de certificació Cradle to Cradle Certified™ ProductStandard ha servit per a ajudar a Busch-*Jaegera entendre la complexitat de la seva cadena de subministrament i a més incrementar la traçabilitat dels components que utilitzen en la fabricació dels seus productes.

Encara que BJE ja disposa de múltiples requisits legals i ambientals en la seva política de compres que restringeixen la selecció de materials, ara s’incorpora també el compliment amb el requisit més bàsic de la certificació: tot component ha d’estar lliure de qualsevol substància química inclosa en el llistat de substàncies problemàtiques pel Cradle to Cradle Certified™ Product Standard.

El PVC, àmpliament utilitzat en la fabricació de components plàstics i elèctrics, és una d’aquestes substàncies. Obtenir el segell Cradleto Cradle Certified™ per a la família FutureLinear permet a Busch-*Jaeger demostrar que aquestes referències estan lliures de PVC.

Pràctiques exemplars en temes d’energia i aigua

En els àmbits relacionats amb el procés de fabricació, com Water Stewardship i RenewableEnergy and Carbon Management, Busch-*Jaeger té diferents estratègies i polítiques internes implementades molt alineades amb els requisits per a aconseguir un nivell Gold i fins i tot Platinum. Per nomenar alguna, l’empresa genera energia d’origen renovable en la mateixa planta de fabricació, que permet proveir més d’un 50% del consum generat.
Felicitem a Busch-*Jaeger per la gran fita aconseguida i agraïm la seva confiança en apostar pel Cradle to Cradle Certified™ ProductStandard com a eina de disseny i verificació de l’Economia Circular.

Més informació sobre el producte certificat en el Cradle to Cradle Certified™ Products Registry: https://www.c2ccertified.org/products/scorecard/future-linear-light-switch-range-busch-jaeger-elektro-gmbh