EIG - Eco Intelligent Growth

Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

T. (+34) 934 199 080

info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Projectes

Cerrar

Fashion Positive: Botto Giuseppe e Figli

<strong>Enduriment de les regulacions</strong><br>La normativa quant a la responsabilitat sobre l'activitat és cada vegada més estricta i aquesta tendència es mantindrà en el futur<strong>Innovació social</strong><br>Els beneficis arriben a tota la comunitat mitjançant una nova organització social, la creació de nous llocs de treball i condicions favorables per a la comunitat.<strong>Regeneració de l'entorn</strong><br>L'activitat humana afavoreix la recuperació de l'entorn natural i potencia la biodiversitat.<strong>Vies de finançament</strong><br>Diversos organismes a nivell internacional recolzen iniciatives innovadores per a la creació de nous models de negoci

L’empresa italiana Botto Giusseppe e Figli, amb gairebé 150 anys d’història, es dedica des dels seus inicis a fabricar fils de la més alta qualitat. Els seus teixits, de fibres naturals com a llana, cashmere i seda, són utilitzats per les marques de luxe internacionals. No obstant això haver estat sempre en els més alts standards de qualitat, Botto Giuseppe i Figli sap que la qualitat real es troba més enllà del tacte i la vista. Per això, des de fa ja dos anys, treballa juntament amb EIG en l’optimització i certificació dels productes que componen Naturalis Fibra.

El seu canvi s’inicia en 2015, quan l’empresa americana Maiyet, client seu, decideix formar part de la iniciativa Fashion Positive, certificant el fil de cashmere Fairyarn, produït per BottoGiuseppe e Figli. Des de llavors, l’empresa familiar s’ha compromès al 100% amb l’enfocament Cradle to Cradle, i continua treballant per optimitzar tota la seva línia Naturalis Fibra. El treball és ardu i requereix la revisió de tota la seva cadena de subministrament, des del producte de llana fins a les seves mateixes instal·lacions, passant per processos de tintats, per assegurar que els seus fils no contenen cap substància tòxica o potencialment perillosa per a les persones o el mitjà natural, que els animals que proveeixen la matèria primera són tractats amb la cura que mereixen; que la seva cadena de subministrament respecta la justícia social i la cura ambiental. Botto Giuseppe també es preocupa de l’ús que fa dels recursos en les seves pròpies instal·lacions, utilitzant energies renovables en la fabricació i cuidant la qualitat de l’aigua i sòls.

Actualment Botto Giuseppe e Figli compta amb els següents productes Cradle to Cradle CertifiedTM:

Slowool 2/58 o 2/80 | Slowool light 2/48 2/30, Cradle to Cradle Certified Silver

Fair cashmere 2/28 i 2/48 , Cradle to Cradle Certified Bronze