EIG - Eco Intelligent Growth

http://url.com key2 Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

http://url.com

http://url.com T. (+34) 934 199 080

source site

key2 info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Projectes

Cerrar

FASHION POSITIVE: Maiyet Fair Yarns

<strong> <a href=key Canvi Climàtic
La Terra és una pila que ha de ser recarregada amb els nutrients apropiats. Localitzem el Carboni (CO2) en el terra, no en l'Atmosfera i / o Oceà."><strong> <a href=go Innovació social
Els beneficis arriben a tota la comunitat mitjançant una nova organització social, la creació de nous llocs de treball i condicions favorables per a la comunitat."><strong> <a href=key2 Vies de finançament
Diversos organismes a nivell internacional recolzen iniciatives innovadores per a la creació de nous models de negoci">

go here En el marc de la iniciativa Fashion Positive del C2CPII, EIG treballa amb Maiyet i Botto Giuseppe en la certificació dels seus fils d’alta qualitat FAIR, que van obtenir la certificació Cradle to Cradle CertifiedTM al nivell Silver el febrer de 2016.
FAIR està fet de caixmir de primera qualitat procedent de comunitats nòmades de Mongòlia i de refinada seda xinesa, obtinguda dels romanents de la primera extracció. Maiyet col·labora en projectes de suport a les comunitats mongoles per millorar les condicions de vida i treball de les persones i els seus ramats (programes de vacunació, infraestructures, etc.), així com la qualitat del caixmir. Botto Giuseppe és una empresa familiar amb forta con implicació a la seva comunitat (a Tarcento la fàbrica funciona plenament amb energies renovables i la central micro hidroelèctrica que va construir el segle passat subministra electricitat a part de la localitat).
Conjuntament amb el fabricant, EIG ha treballat en la selecció de colorants i químics de procés compatibles amb el cicle biològic per tal que tant FAIR com el seu procés de fabricació siguin, a més de justos, saludables per a les persones i l’entorn.