EIG - Eco Intelligent Growth

Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

T. (+34) 934 199 080

info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Projectes

Cerrar

Intel·ligencia de Materials per a Delta Development Group

<strong>Disseny per el desensamblatge</strong><br>La recuperació i correcta valoració dels materials és clau pel creixement present i futur.<strong>Enduriment de les regulacions</strong><br>La normativa quant a la responsabilitat sobre l'activitat és cada vegada més estricta i aquesta tendència es mantindrà en el futur<strong>Regeneració de l'entorn</strong><br>L'activitat humana afavoreix la recuperació de l'entorn natural i potencia la biodiversitat.<strong>Tecnologia disponible</strong><br>Existeixen les eines necessàries pel desenvolupament e implementació dels processos

Delta Development Group és el primer promotor immobiliari que només construeix edificis i àrees inspirades en els principis Cradle to Cradle®. Delta Development, juntament amb William McDonough + Partners, Volker Wessels i Reggeborgh Groep, és el primer en crear un entorn empresarial 100% inspirat en Cradle to Cradle®: Park 2020 (www.park2020.com), situat a Hoofdorp, prop de l’aeroport internacional d’Amsterdam.

Des de l’any 2015, EIG és partner del Park 2020, realitzant l’avaluació de productes i materials amb potencial d’instal·lar-se als edificis del Parc. Mitjançant un Cradle to Cradle Potential Screening, EIG determina la compatibilitat amb els criteris principals del programa, ajudant a la presa de decisions de l’equip del projecte.

EIG també col·labora en altres desenvolupaments del Delta de Països Baixos i Alemanya, tant per avaluar materials com per crear una base de dades de materials i productes que funcioni com a eina de selecció.

Tot i això, el Cradle to Cradle Potential Screening és només una manera ràpida de detectar punts problemàtics, i per això sempre els fabricants estan incorreguts a avaluar correctament els seus productes per tal de garantir que siguin sans i segurs i que siguin totalment reciclables al finalitzar l’ús.

 

 

Cradle to Cradle and C2C are registered marks of MBDC, LLC