EIG - Eco Intelligent Growth

Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

T. (+34) 934 199 080

info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Projectes

Cerrar

Lindner, sostres metàlics LMD

<strong>Disseny per el desensamblatge</strong><br>La recuperació i correcta valoració dels materials és clau pel creixement present i futur.<strong>Tecnologia disponible</strong><br>Existeixen les eines necessàries pel desenvolupament e implementació dels processos

Lindner va treballant amb EIG per aconseguir el segell Cradle to Cradle CertifiedTM pels seus sostres de metall de la familia LMD.

Els sostres de metall de Lindner  són sistemes suspesos de sostre disponibles en els formats Hook-On, Post Cap, Cassette, Baffle, Corridor o Canopy Ceiling, per l’aplicació dins d’edificis amb requisits arquitectònics i tècnics alts.

Els sostres de Metall LMD són sistemes modulars prefabricats formats per plafons metàl·lics acabats amb pols, amb o sense teixit acústic, amb elements de subestructura i estructura.

Tots els sistemes de sostre són desenvolupats com a sistemes complets, creats per la unió dels components individuals a una estructura de sostre accessible composta.

El full d’acer com component principal del sostres de metall ignífugo ve de proveïdors locals. L’acer és un material plenament reciclable, amb un alt contingut reciclat post-consumidor.

El contingut reciclat en plafons de metall del LMD és com a mínim 30%.

Els panells de metall LMD estan fabricats i recoberts en pols a la seu de Lindner a Arnstorf. La planta de recobriment de pols es basa en el principi d’un procés de cicle tancat d’aigua i la recuperació de pols residual.

LMD-B 100, LMD-B 110, LMD-B 111, LMD-DS 312, LMD-DS 320, LMD-E 200, LMD-E 213, LMD-E 214, LMD-E 300, LMD-E 312, LMD-K 420, LMD-L 601, LMD-L 607, LMD-L 608, LMD-L LAOLA