EIG - Eco Intelligent Growth

Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

T. (+34) 934 199 080

info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Projectes

Cerrar

ZQ Merino Köura Fibre

<strong>Canvi Climàtic</strong><br>La Terra és una pila que ha de ser recarregada amb els nutrients apropiats. Localitzem el Carboni (CO2) en el terra, no en l'Atmosfera i / o Oceà.<strong>Innovació social</strong><br>Els beneficis arriben a tota la comunitat mitjançant una nova organització social, la creació de nous llocs de treball i condicions favorables per a la comunitat.<strong>Regeneració de l'entorn</strong><br>L'activitat humana afavoreix la recuperació de l'entorn natural i potencia la biodiversitat.

ZQ Merino és una marca de New Zealand Merino, una empresa dedicada a la producció de llana d’alta qualitat. New Zealand Merino ofereix llana merino a diverses marques de luxe reconegudes a tot el món. Com la qualitat de les seves llanes està profundament lligada al medi ambient i la salut de les ovelles, NZ Merino va decidir avaluar part de la seva producció mitjançant Cradle to Cradle CertifiedTM, per tenir una verificació fefaent de la seva excel·lència.

ZQ Merino Köura Fiber ha obtingut recentment el segell Cradle to Cradle Certified al nivell Silver, sent PLATINUM el resultat per a la categoria de qualitat de Material Health Assessment.