EIG - Eco Intelligent Growth

Qui som

Per a preservar el valor dels materials
Perquè un nou model requereix una nova estructura de relacions.

Eco Intelligent Growth treballa des de 2005 per a la transformació cap a l’economia circular.

L’economia circular planteja un model econòmic i industrial regeneratiu, mitjançant una transició viable a través dels mitjans disponibles avui en dia. Basada en els principis Cradle to Cradle® (W. McDonough & M. Braungart), es nodreix de vàries fonts com l’Ecologia Industrial (Prof. Roland Clift), la Performance Economy (Walter Sathel) i la Biomimicry (Janine Benyus). L’economia circular és el model que ha abraçat la Unió Europea des de 2012 i que avui en dia s’ha transformat en el model aspiracional i de referencia per a nombrosos països i organitzacions arreu del món.

EIG assessora a empreses, organitzacions i regions en la seva transformació cap a aquest nou model, dissenyant un full de ruta específic per a cada cas.

EIG és l’única organització a Espanya acreditada per a l’avaluació de productes mitjançant el programa Cradle to Cradle CertifiedTM.

Des de l’any 2009, EIG s’implica directament en el procés d’avaluació, en col·laboració amb MBDC i EPEA, úniques empreses habilitades en aquell moment per a dur a terme l’avaluació. A partir de la creació del Cradle to Cradle Products Innovation Institute, entitat sense ànims de lucre que des del 2012 gestiona la certificació, EIG s’acredita com a General Assessor.

Des d’aleshores, nombroses empreses confien en EIG a l’hora d’optimitzar i avaluar productes que tinguin un impacte positiu en el medi natural, en l’economia i en les persones. En particular, EIG posseeix un profund coneixement del sector de la construcció (disseny, materials, solucions, etc.), moda i packaging.

Visió

EIG advoca per un Creixement Sostenible que regeneri els nostres ecosistemes i la nostra societat, de manera consistent, ràpida i escalable.

Equip

EIG compta amb un equip amb perfils molt diversos, els seus professionals porten anys treballant junts i desenvolupant experiència en l’enfocament específic de la consultoria. Dins de l’equip cada àrea està liderada per consultors especialitzats, assistits per una xarxa de col·laboradors interns i externs:

Ignasi Cubiñà

Co-fundador i Director. Desenvolupament de Negoci i Direcció General.

Cristina Sendra

LEED AP, Cradle to Cradle Accredited Assessor. Direcció de projectes  Cradle to Cradle CertifiedTM i roadmaps.

Aglaia Gómez

Experta en Moda i tèxtils. Direcció de projectes Cradle to Cradle CertifiedTM pel sector de la moda i tèxtil. Cradle to Cradle Accredited Assessor.

Gemma Canals

Experta en edificació verda. Assessora acreditada Cradle to Cradle CertifiedTM amb especialitat en materials de construcció, intel·ligència de materials, assessorament WELL, BREEAM i LEED.

María Colantoni

Direcció de Marketing i Comunicació. Projectes de comunicació i divulgació, esdeveniments. Col·laboració en el desenvolupament de negocis.

Claudia Szerakowsi

Circular Fashion Consultant Direcció de projectes de moda i tèxtil circulars, des de la perspectiva cradle to cradle.

Valeria Martinó

Administració i gestió interna

Roger Segarra

Consultor, amb experiència en finances. Gestió de projectes de avaluació de productes amb el programa Cradle to Cradle Certified™.

Lissette Campoverde

Consultora Jr. donant suport a l'equip de Real Value Estate. Suport en l'avaluació de productes Cradle to Cradle Certified™.

Oficina de Pakistan. Muhammad Salman Siddiqi

Country Manager. Desenvolupament de negoci i coordinació de projectes al Pakistan.

Oficina de Pakistan. Syed Muzammil Hassan

Representant Regional. Suport tècnic en els projectes amb base en el Pakistan.

Andrea Orellana

Assistent de màrqueting i comunicació.