EIG - Eco Intelligent Growth

Eco Intelligent Growth
Amposta 14-18, Bajos 2
08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona

T. (+34) 934 199 080

info@ecointelligentgrowth.net Avís legal
Política de Cookies

Qui som

Per a preservar el valor dels materials
Perquè un nou model requereix una nova estructura de relacions.

Eco Intelligent Growth treballa des de 2005 per a la transformació cap a l’economia circular.

L’economia circular planteja un model econòmic i industrial regeneratiu, mitjançant una transició viable a través dels mitjans disponibles avui en dia. Basada en els principis Cradle to Cradle® (W. McDonough & M. Braungart), es nodreix de vàries fonts com l’Ecologia Industrial (Prof. Roland Clift), la Performance Economy (Walter Sathel) i la Biomimicry (Janine Benyus). L’economia circular és el model que ha abraçat la Unió Europea des de 2012 i que avui en dia s’ha transformat en el model aspiracional i de referencia per a nombrosos països i organitzacions arreu del món.

EIG assessora a empreses, organitzacions i regions en la seva transformació cap a aquest nou model, dissenyant un full de ruta específic per a cada cas.

EIG és l’única organització a Espanya acreditada per a l’avaluació de productes mitjançant el programa Cradle to Cradle CertifiedTM.

Des de l’any 2009, EIG s’implica directament en el procés d’avaluació, en col·laboració amb MBDC i EPEA, úniques empreses habilitades en aquell moment per a dur a terme l’avaluació. A partir de la creació del Cradle to Cradle Products Innovation Institute, entitat sense ànims de lucre que des del 2012 gestiona la certificació, EIG s’acredita com a General Assessor.

Des d’aleshores, nombroses empreses confien en EIG a l’hora d’optimitzar i avaluar productes que tinguin un impacte positiu en el medi natural, en l’economia i en les persones. En particular, EIG posseeix un profund coneixement del sector de la construcció (disseny, materials, solucions, etc.), moda i packaging.

Visió

EIG advoca per un Creixement Sostenible que regeneri els nostres ecosistemes i la nostra societat, de manera consistent, ràpida i escalable.

Equip

Ignasi Cubiñà

co-fundador i Director. Desenvolupament de Negoci i Direcció General.

Cristina Sendra

LEED AP, Cradle to Cradle Accredited Assessor. Direcció de projectes  Cradle to Cradle CertifiedTM i roadmaps.

Aglaia Gómez

Experta en Moda, tèxtils i Simbiosi Industrial. Direcció de projectes Cradle to Cradle CertifiedTM pel sector de la moda i tèxtil.

Gemma Canals

Experta en edificació verda. Cradle to Cradle CertifiedTM per a materials de construcció, intel·ligència de materials, assessorament BREEAM i LEED.

Oriol Segarra

Expert en packaging. Investigació sectorial i detecció de projectes i potencial d’optimització.

María Colantoni

Adjunta de Direcció. Projectes de comunicació i divulgació, esdeveniments. Col·laboració en el desenvolupament de negocis i administració.

Jordi Shon

Ambientòleg, amb experiència en gestió de bases de dades i passaports de materials.