3 September 2014

LEED Silver per a les oficines centrals de Ferrer Grupo a Sant Cugat del Vallés

El grup farmacèutic català porta molt de temps treballant per transformar-se en una empresa que millori el seu entorn local i global. Un dels pilars d’aquest treball és el seu compromís de desenvolupar infrestructures que tinguin un impacte positiu en el medi ambient, la comunitat i els treballadors. Per a això ha escollit el programa LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), d’ampli reconeixement internacional. EIG acompanya a Ferrer Grupo des de fa anys en la implementació de les estratègies més adients per al compliment i superació dels requeriments d’aquest programa, sempre amb solucions inspirades en l’economia circular i els principis Cradle to Cradle®.

Mesos enrere us vam donar la notícia de l’obtenció del LEED Gold per al magatzem de producte acabat de Sant Feliu de Buixalleu i ara és el torn de les oficines centrals del grup.

L’actuació a la seu de Sant Cugat ha afectat gairebé 13000m2, i incorpora nombroses estratègies que van des de la incorporació i compra preferent de productes Cradle to Cradle CertifiedCM, la utilització d’elements vegetals per afavorir la reducció de la demanda energètica, la recol·lecció d’aigües pluvials, el desenvolupament de la biodiversitat, entre altres. L’edifici també compta amb producció d’energia on site a través de plaques fotovoltaiques i un pla de gestió de residus que també comprèn la fase operativa de magatzems i oficines.